Φως μες το Σκοτάδι

15,00 €
Συγγραφέας: Δημήτρης Βύρρας
Ημ. Έκδοσης: 2019
Διαστάσεις: 14.5 x 21.5
Σελίδες: 304
Δέσιμο: Άδετο
ISBN: 978-618-00-1522-5

Περιγραφη

Γραμμένο σε ένα έξοχο Πνευματικό περιβάλλον ακούσιων κακοπαθειών και εναντιώσεων, -Ορατού και Αόρατου πολέμου- αλλά πάντοτε πλήρες  Δοξολογίας και Ευχαριστίας, το βιβλίο αυτό ενθαρρύνει τον αγωνιζόμενο Πιστό να βαδίσει την στενή και τεθλιμμενη  οδό της Ζωής, χαρούμενος και βέβαιος, για τις υποσχέσεις που έδωσε ο Κύριος μας σε εκείνους που Τον αγαπούν.

Βιογραφικό του συγγραφέα

  Ο Δημήτρης Βύρρας γεννήθηκε το 1980, και μεγάλωσε στην Αθηνα. Κατάγεται από το Γαλαξίδι Φωκίδας και το Ριζοκάρπασο Κύπρου.
Βέβαιος ότι οι Θλίψεις ένεκεν Δικαιοσύνης , “Κρύπτουν„ Τον Θεό· Ο Οποίος Είναι Προσιτός στους Ταπεινούς,στους Φιλόπονους και σε εκείνους που Δοξολογούν στις ακούσιες Κακοπάθειες-Φέρνει στο Προσκήνιο,το Ζήτημα της Προσωπικής Ευθύνης που απορρέει μέσα από την Στάση Ζωής του Καθενός.
 Η Στάση Ζωής τελικά Αποτελεί και την Αληθινή Ταυτότητα του Καθενός ,ως Συνειδητή Έκφραση της Ελεύθερης Βούλησης , μέσα στον κυκεώνα των Ιστορικών και Κοινωνικών Εξελίξεων.
 Είναι απόφοιτος Σχολών και τμημάτων Μετεκπαίδευσης της Αστυνομικής Ακαδημίας και εν ενεργεία στέλεχος επι 18 έτη , Ειδικής μάχιμης υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.
 Φοιτά επίσης στο Τμήμα Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.