Το Βιβλιοπωλείο μας

Το "Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Νεκτάριος Δ. Παναγόπουλος" αποτελεί συνέχεια των εκδόσεων που ίδρυσε ο μακαριστός λαϊκός ιεροκήρυκας και πατέρας μου Δημήτριος Παναγόπουλος († 1982), από το 1957 όταν εξέδωσε το πρώτο του βιβλίο "Το αντίδοτον του θανάτου".

Το 1983 ξεκινά τη διαδρομή του για αρκετά χρόνια στην οδό Κολοκοτρώνη 9 και στη συνέχεια, από το 2004, στην οδό Χαβρίου 3 στην Αθήνα, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Οι εκδόσεις Νεκτάριος Δ. Παναγόπουλος με πάνω από 500 τίτλους όλα αυτά τα χρόνια, μέσα στο γνήσιο πατερικό ορθόδοξο πνεύμα και αφουκραζόμενες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προσπαθούν μέσα από την θεματολογία τους, να δώσουν την ορθόδοξη απάντηση στα σημερινά προβλήματα.

Το Βιβλιοπωλείο πλήρως ενημερωμένο με όλες τις ορθόδοξες χριστιανικές εκδόσεις, παραμένει αγαπημένος προορισμός όλων εκείνων που θέλουν να βρουν μεγάλη ποικιλία και ιδιαίτερα προσιτές τιμές.

Είμαστε δίπλα σας, με τη βοήθεια του Θεού, για να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε με τη γνώση και την εξειδίκευσή μας.

Νεκτάριος Δ. Παναγόπουλος