Η Χρυσή Αυγή ως "δούρειος ίππος" αντιχριστιανισμού

7,00 €
Συγγραφέας: Αββακούμ μοναχός
Ημ. Έκδοσης: 2013
Διαστάσεις: 14.5 x 21.5
Σελίδες: 104
Δέσιμο: Άδετο
ISBN: 978-618-80421-0-0

Περιγραφη

Το χέρι που απηύθυνε ναζιστικό χαιρετισμό από του βήματος της Βουλής των Ελλήνων και το στόμα που απεκάλεσε «υπάν-θρωπους» τους παράνομους μετανάστες στη χώρα μας, δεν βρέθηκαν από μόνα τους εκεί, αλλά τα εγκατέστησε εκεί η ψήφος των Ελλήνων πολιτών/ ψηφοφόρων. Για να επιβεβαιωθεί για μια ακόμη φορά το σοφό λεχθέν, ότι «η άγνοια ενός ψηφοφόρου σε μια Δημοκρατία βλάπτει την ασφάλεια όλων».

Η «Λαϊκή βούληση» είναι αυτή που στέλνει ό,τι στέλνει να καθίσει στα βουλευτικά έδρανα, απ’ όπου προκύπτει η εκάστοτε Κυβέρνηση της χώρας. Και όντως, μπορεί – στα πλαίσια της λειτουργίας του πολιτεύματος- η «λαϊκή βούληση» να δίνει κάθε φορά τα κατά συγκυρία και περίσταση αποτελέσματα, μόνο, όταν αυτή δεν είναι βυθισμένη στην άγνοια και στην ανελευθερία της αμάθειας, όταν δεν είναι τελματωμένη στην αλλοτρίωση ή στην πλάνη. Δηλαδή, το «αίμα» που τρέχει στις φλέβες της «Λαϊκής βούλησης» είναι παιδεία και ελευθερία – καλλιέργεια πνεύματος και καλλιέργεια συνείδησης.

Αρμόδιοι και υπεύθυνοι επ’ αυτού είναι η Πολιτεία και η Εκκλησία, η καθεμιά «εφ’ ω ώρισται», κατά τους διακριτούς τους πάντα ρόλους. Προϋποτιθέμενου, βέβαια, ότι έχει (στο βαθμό που έχει) επίγνωση του έργου της και του χρέους της η κάθε πλευρά- κατά το αναλογούν σ’ αυτήν και κατά τον σκοπό και το λόγο της ύπαρξής της. Η διοικητική και ποιμαντική εκπροσώπηση της Εκκλησίας συνεχίζει να παραμένει «απαθής» και …. σιωπώσα απέναντι σε μια τέτοια εξαπάτηση και παραπλάνηση των ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ πολιτών (ψηφοφόρων). Έτσι, κάποιοι Χριστιανοί πολίτες αφήνονται στην άγνοιά τους (απροστάτευτοι πνευματικώς) να συντάσσονται ως ψηφοφόροι με τον ψευδεπίγραφο «Χριστό- Φοίβο» και τον «Χριστό-Μίθρα» της Χρυσής Αυγής.

Επίσης αδιανόητο είναι να θεωρηθεί ότι η ηγεσία της Ελληνικής Πολιτείας έχει άγνοια επίσημων κειμένων «Διακηρυκτικών Ιδεολογικών αρχών της Χρυσής Αυγής» όπου απερίφραστα διακηρύσσεται η … απόρριψη του δημοκρατικού πολιτεύματος, που αντιβαίνουν στα άρθρα 1.1 και 29.1 του συντάγματος, και μάλιστα με αφιέρωση ιδιαίτερου κεφαλαίου με τίτλο «Η Δημοκρατία φορέας εκφυλισμού/…» και με διατυπώσεις εντός κυρίως του κειμένου όπως: «εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές θεωρούμε τη Δημοκρατία σαν σύστημα ιστορικά καταδικασμένο/…», διατυπώσεις που αντίκεινται τόσο στο γράμμα όσο και στο πνεύμα θεμελιωδών διατάξεων του ισχύοντος Ελληνικού Συντάγματος.