Το Α και το Ω

15,00 €
Συγγραφέας: Γαβριήλ Λυκουρίνος
Ημ. Έκδοσης: 2020
Διαστάσεις: 17.5 x 25
Σελίδες: 248
Δέσιμο: Άδετο

Περιγραφη

Tα τελευταία χρόνια στο κορμί της Ελληνικής κοινωνίας έχει συντελεστεί ένα προμελετημένο έγκλημα. Η ελληνική κοινωνία δέχθηκε μεγάλα χτυπήματα στη Παράδοση, στην οικογένεια και την πατρίδα. Η δε ανεργία έφτασε και ξεπέρασε τα όρια χρόνων, που προηγήθηκαν Παγκόσμιων Πολέμων. Δεν φτάνει η έλλειψη δουλειάς, η αναπάρκεια των απαραίτητων υλικών αγαθών, κοντά σ’ αυτά προστίθενται, τα απλήρωτα γραμμάτια, η απειλή απώλειας της υποθήκης (πατρικής κληρονομιάς), μα κυρίως αυτή η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ που οδηγεί τους Έλληνες στην αυτοκτονία. Αυτή είναι και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όταν η έρευνα της αστυνομίας βρεθεί εμπρός σε αδιέξοδο, οφείλει ο υπεύθυνος να σταματήσει την έρευνα και να ξεκινήσει την υπόθεση από την αρχή. Όμοια και εδώ, το βιβλίο πιάνει την αρχή του νήματος, για να ξετυλίξει το κουβάρι, ώστε να φανεί το πρόβλημα στην γένεση του και τότε ξεκάθαρα βλέπεις .Το σκηνικό της ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ σχεδιάστηκε τέλεια και οι πολιτικοί εφαρμοστές του σχεδίου απολαμβάνουν την ΑΣΥΛΙΑ της Μοντέρνας Δημοκρατίας. Το ΑΔΙΕΞΟΔΟ αυτό θυμίζει Αρχαία Ελληνική Τραγωδία, όπου η πλοκή του έργου -οι ανθρώπινες ενέργειες -έφερναν το αδιέξοδο, ώστε να παρουσιάζεται επιτακτική η ανάγκη ενός ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥ. Στα ίδια χνάρια βάδισε το έργο της Ενωμένης Ευρώπης, όπου οι εταιρίες, τα συμφέροντα και τα χρήματα έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος από τους υπηκόους . Ο άνθρωπος έχασε την υπόσταση του και προσμετράται σαν ένα νούμερο σε λογαριασμό τράπεζας. Στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ανάβουν φωτιές, συρράξεις, μετακινήσεις πληθυσμών, βάσανα, πείνα, βασανιστήρια, πόλεμος και σκιά θανάτου. Το σχέδιο προχωρά, όλοι εν απειλή, εν απογνώσει, ο δε προσχεδιασμένος και επερχόμενος πόλεμος μεταξύ των γιγάντων, θα δώσει την τελική βολή .

Ζούμε στα χρόνια της Αποκάλυψης του ΕΝ ΜΕΤΑΣΤΑΣΕΙ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ. Οι έξι Σφραγίδες άνοιξαν (στην έβδομη, όλα παραδίδονται στον Δημιουργό) και οι επτά σάλπιγγες ακούγονται ως σήματα εγκατάλειψης του πλοίου που βουλιάζει.

Σήμερα ζούμε στο πέμπτο σφύριγμα (ο αβάσταχτος πόνος του δαγκώματος από τον σκορπιό, που σε πονά αλλά δεν σε σκοτώνει-οικονομική κρίση και το «Φρέαρ της Αβύσσου» που άνοιξε στον κόλπο του Μεξικού, με το μαύρο κατράμι να μολύνει το γαλάζιο της θάλασσας και το σκότος του πολέμου να απλώνεται στην «Αραβική Άνοιξη» όπου ο θάνατος μαυρίζει την ειρήνη).  Ακολουθεί η έκτη Σάλπιγγα με τα 18 έθνη αντιμέτωπα με τον απόγονο των Ρώς και τους συν αυτό δύο.

Ο Τεχνητός από μηχανής θεός είναι έτοιμος και για τον λόγο αυτό, τα κράτη οφείλουν να γίνουν μικρά και υποτελή . Η οικονομική κρίση ζητά αχρήματη κοινωνία ως μέσο απόλυτου ελέγχου. Το θρησκευτικό οικουμενικό κίνημα ΘΕΡΙΕΥΕΙ και θα ζητά μαζί με την πολιτική ηγεσία και τον λαό που έχει άγνοια πίστεως «χαλίφη στην θέση του χαλίφη», Λυτρωτή,Σωτήρα και Μεσσία.

Η ώρα επιστροφής του ΙΩΑΝΝΗ, του ΗΛΙΑ και του ΕΝΩΧ έφτασε, διότι ο Ένας και Τριαδικός ΘΕΟΣ γνώριζε ότι στα έσχατα χρόνια ο Λύκος θα βάλει την γούνα του αρνιού, θα μοιάζει με άκακο ζώο που θα παραπλανά ακόμα και τους εν ζωή εκλεκτούς.

Σας παρουσιάζω το Βιβλίο «το Α και το Ω» ως νότα ελπίδα, διότι στο πάτημα αυτό του ΘΕΟΥ επάνω στην γη παρουσιάζεται η έγνοια και η πρόνοια Του για τα δημιουργήματα του . Το ύπουλο σχέδιο του Πονηρού (για διαμελισμό της Πατρίδας και το Ελλάς κάτω από τα Τέμπη) θα σταματήσει, διότι ακούστηκε η φωνή του Πατέρα : «Κάθισε εις τα δεξιά μου έως σου θέσω τους εχθρούς Σου (ΧΡΙΣΤΕ) υποπόδιο των ποδών σου.»

Το γραμμάτιο της Μικρασιατικής Καταστροφής έχει λήξει και οι απόγονοι των σχεδιαστών της οφείλουν να προσέλθουν στον τόπο του εγκλήματος. Από το «ειρήνη και φιλία», «κλείστε τα φυλάκια,καταργήστε τα στρατόπεδα», «ανοίξτε χώρους υποδοχής και συγκέντρωσης νεαρών ατόμων, λαθρομεταναστών-εποίκων, αγνώστων λοιπών στοιχείων», φτάσαμε στο νάτο το Ν.Α.Τ.Ο. Τρέχει να μας γλυτώσει από την Ανατολική απειλή. Τώρα την είδαν, τώρα στέλνουν την ευρωπαϊκή αστυνομία στα νησιά, διότι ανακάλυψαν κίνδυνο . Πρώτα, όσοι γνωρίζαν την ιστορία ήταν υπερβολικοί, όσοι ακρίτες φώναζαν «θέλουμε τα φυλάκια γεμάτα με Έλληνες στρατιώτες» ήταν εθνικηστές, όσοι έβλεπαν τα ελληνικά νησιά να απουσιάζουν από τους χάρτες των καιρικών φαινομένων και μερικών αεροπορικών εταιριών ήταν προκατειλημμένοι. .….

Τι άλλαξε το σχέδιο;

Ποιος τους το χάλασε ;

ΑΛΛΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΖΕΥΓΑΣ.

ΕΛΛΑΣ στα (ναυτικά) εξαμίλια.

ΕΛΛΑΣ στα σύνορα της.

Πικρά θα κλάψετε πρεσβευτές των κρατών, όταν δείτε την καταστροφή που προκαλέσατε στα παιδιά σας και στον πλανήτη γη.

Ο Θεός Πατέρας επεμβαίνει για να σώσει τους εναπομείναντες πιστούς.

Ακούστε το σήμα κινδύνου και εγκαταλείψτε το πονηρό σκάφος της νέας εποχής, της ασυδοσίας, της ακόρεστης σαρκικής ηδονής και της λατρείας του χρήματος. Γυρίστε πίσω στην οικογένεια, στην παράδοση και μπείτε στην βάρκα- κιβωτό της Ορθόδοξης Εκκλησίας, το σκάφος βουλιάζει.

Στα επτά Μυστήρια της Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι επτά εκκλησίες της Μικράς Ασίας και η Πόλις είναι ο θεμέλιος λίθος της Ελλάδας,  που δεν δύναται να διοικεί «η πόλις κράτος των Αθηνών», «το Ελλάς κάτω από τα Τέμπη» και «το μείωση της Ελληνικής Επικράτειας προς όφελος της ειρήνης».

Χαίρε γη, σε περιμένουν νέα μεγαλεία!